Direktlänk till inlägg 22 augusti 2007

Den längsta resan...

Av Filip - 22 augusti 2007 16:28

...börjar med ett första steg. Sägs det. Det steget tog jag igår. På ett morgonpass. 6.5km blev det. Sen många fler steg på eftermiddagen. Sen ännu fler steg imorse. 800 sub-2 är målet. Shit, det är snabbt för en trähäst. Måste bygga en grund brukar jag säga till andra. Räknade genom hur mycket jag tränat i snitt i år. 56km/vecka, kanske 10h cykel och 2h simning. Då ska vi se hur mycket kan jag öka löpningen till... 70km, äsch löjligt. 100km? Det är ju för bebisar. 130km? näää, tänk på barnen i afrika. 150km ska jag springa denna första vecka! Lite blandad träning; lite tröskel, lite backlöpning lite styrka kanske. hihihihi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se