Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Doping och afrikaner

Av Filip - 31 augusti 2007 09:39

Nej, Bekele är inte dopad, liksom de flesta andra afrikaner. Det är jag säker på. Renato Canova som bl.a tränar Said Shaheen, Kiprotich, Korir mfl utalar sig om doping och EPO:


"Doping and EPO don't work for strong atheletes, only for them that are weak in their brain. Weak athletes are often limited by their brains, and dealing with emotion of fear and disbelife. This athletes don't think highly of themselves but as soon as they start taking drugs they simultanoulsy increase the training and are artifically built up by this placebo effect of the drug. Good athletes are VERY STRONG IN THEIR BRAIN and don't feel fear of training or the pain of the intensity of competiton. This fearlessness are THE SINGLE factor I look for when recruiting new athletes. Any fearless, strongheaded person can become a world champion. No drug can boost this athletes." 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

3 september 2007 08:55

Först springer du 15-milaveckor, sen simmar du mellan två öar. Och sen hittar man till den här bloggen, och förstår vad allt detta handlar om. "Jaså, han har startat en blogg. Då förstår jag"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se