Direktlänk till inlägg 16 september 2007

Monstermannen

Av Filip - 16 september 2007 10:28

Hade igår äran att träna hela dagen med Lill-kötta! Har man bestämt att träna ihop med den killen vet man att det kommer göra ont. LK är ingen vanlig gnällig kille utan han gillar att köra hårt och inte snacka. Det som är lite jobbigt är att det är nära omöjligt att få honom att visa mänskliga tecken av trötthet, smärta eller ens obehag. Man tycker att han inte borde kunna springa så fort eftersom han väger närmre 100kg men LK är speciell. Gårdagen bestod av totalt 46km löpning; 14km med VO2-interaller på morgonen och sen 32km terräng bara några timmar senare. Det kan nämnas att LK inte bekymrade sig nämnvärt över upplägget utan överlät det till coachen (mig). Vi hade inte diskuterat farter etc utan strax innan den första 5 minutaren frågar han bara:

-"Full patte eller?"

Svar: "Ja"

och så piper han iväg i 3.10-tempo Det var då jag kände att det skulle bli en lååång dag. Bestämde mig för att inte vara den gnälliga men när vi sprungit 26-27km på långpasset och precis kämpat oss uppför en lång uppförbacke nämnde jag lite lätt:

-"Ja du Lillkötta, nu svider det allt lite i låren"

-"Nä".

Suck. Synd att det är stört omöjligt att få honom att tävla bara. Det hade varit riktigt kul att se vad han skulle kunna göra på 5000.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se