Direktlänk till inlägg 18 september 2007

hygglo vecka

Av Filip - 18 september 2007 09:10

153km och 2 bra intervallpass samt lite försiktig känning på snabbhetsträning igen. Kommande vecka kommer bli lite mindre mängd, siktar på 110-120km men jag ska försöka få in 3 riktigt bra kvalitépass. Det är det som är lite sjukt, springer man 15 mil i veckan med mest distansträning så blir ett t.ex intervalllpass på 12x400m nästan som en vilodag eftersom man tränar ett helt annat system. Dagen efter känner man sig hur fräsch som helst!


Hade en liten tanke på att ställa upp på 2000m på "löparnas kväll" idag men jag hoppar över det. Även om jag börjar absorbera mängdökningen rätt bra nu så är det alltid så frustrerande att tävla när man bara har grundträning i kroppen, känslan är nästan att man får köra full fart från start till mål och sen är man hur pigg som helst 5 min efter loppet. Väntar med tä'vlandet några veckor till.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björne

19 september 2007 14:11

Imponerade mängd coachen! Hur gör du! Håll dig skadefri nu så ska jag heja på dej i vinter...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se