Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

västkustskt

Av Filip - 21 oktober 2007 22:26

är nog världens svåraste ord att säga helst om man är full. Men grammatiskt korrekt är det. Jag var alltså på besök på Sveriges framsida i helgen. Hela lördagen hade jag Nizen, Stenky och Johan (Pannbensbjörnen) en lysande dag i kajaker på havet. Jag var sämst paddlare i gänget och denna sport är väl den enda OS-gren där jag får spö av min flickvän. Jag var dessutom riktigt nära att vurpa mer än en gång men klarade mig med hjärtat i halsgropen.


Idag vaknade jag med värsta träningsvärken i axlar och höftböjare (?). Mycket kraft gick åt till att hålla kajaken på rätt köl vill jag lova.


Veckans träning blev lite halvdan; 105km och 2 sansade kvalitépass: de progressiva tusingarna innan i veckan då och sen en VO2-stege 5+4+3+2+1min idag fart från 3.18-2.55/km Nästa vecka ska jag ta mig i min  krage och få in lite rejälare träning, lovar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björn

22 oktober 2007 12:11

Kom 2:a i helgen på Karlskronaloppet, tror banan var 4,4-4,5 km. Tid: 14:30. Kolla in startlistan och info om löparna på detta uppkommande loppet: http://www.sportviminns.se/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se