Direktlänk till inlägg 24 oktober 2007

Bosön

Av Filip - 24 oktober 2007 22:40

Hade en allmänt loj och slapp känsla i kroppen efter 2 tuffa dagar men ville ändå försöka mig på ett intervallpass på Bosön. 45 min uppvärmning på cykel, 2km jogg och några stegringslopp senare var jag hyggligt redo för passet. 5x1000m 3 min vila gick på 3.18-3.16-3.15-3.13-3.11 Det kändes som jag hade en ganska dålig dag men ändå gick det att öka passet i genom. Hygglig lägsta nivå alltså.


Höjdpunkten var att jag lurat dit min adept Frida som skulle köra intervaller. Efter en snabb genomgång vilket håll man springer åt och hur mycket 200/2 är så körde vi igång. Det var nog första gången som det klämkäcka tränartillropet;

"-Andas! Andas!"

verkligen kom till nytta. Antagligen var det så att flickan inte tyckte att mitt intervallupplägg var tufft nog utan ville öka på det anaeroba inslaget genom att bara ventilera 1-2 dl per andetag. Inte nog med det, i vilan satte hon sig på knä för att verkligen se till att ingen mjölksyra transporterades ur musklerna. Hård tjej.


Inte lika hård var Olof som kom dit, dängde en medicinboll i väggen 5-6 ggr och gick hem igen. Tydligen väldigt bra upplägg eftersom han gör 33.50 på milen. In trainers.

 
ANNONS
 
Ingen bild

André L

25 oktober 2007 13:58

Ha! Lika hård och elak som vanligt alltså? Jag glömmer inte back passet i Änggårdsbergen i första taget...

 
Ingen bild

Andreas

25 oktober 2007 15:28

Ojojoj, mycket att tänka på för en stackars Frida! Men hon är en tuffing som dricker mjölksyra till frukost och joggar hem SM-medalj på träning ;-)

 
Ingen bild

Filip

25 oktober 2007 19:46

André: Det var länge sen! Jo, jag minns helt klart att du var rätt lättspydd (och att du ätit morötter innan). Och jag är faktiskt rätt snäll...
Andreas: Jorå, även Frida är inne i förvandlingsfasen och ska bli som huggen ur trä innan vintern är slut!

 
Ingen bild

Tuffingen

25 oktober 2007 20:18

Coachen hård och elak, stackars adept? Det är nog huvudet som är dumt så kroppen får lida. Coachen gjorde sitt bästa för att ta udden av träningspasset, med order om syretillförsel och progressiv fart i intervallerna och sånt trams

 
Ingen bild

Olof_s

25 oktober 2007 23:23

Dängde bollen i väggen idag igen. Gick bättre än igår. Bra känsla. Tror mkt på det här... ;)

Det funkar att testas på torsdag 1nov. Skall bli kul...tror jag, ehh.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se