Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Mesta veckan

Av Filip - 28 oktober 2007 15:23

En uppskärpning på träningsfronten ledde till 169km löpning och 1h cykel denna vecka inkl tre kvalitépass. Distanspassen gick som sagt i mormorstempo men kvalitén fick jag ändå till hyggligt. Igår blev det 3x1150m hammarbybacke (inkl studs, upphopp och höga knä)  med joggvila, förbättrade mitt snittpers från 6.12 till 5.56 Detta hamnade som vanligt i skuggan av Lillkötta som visade hur man kör banan på 5.42 som snabbast... Avslutade passet med 5x200m, 200 joggvila och 8km nedjogg så jag kände mig lite småmör på kvällen.


Någonstans kring 15-17mil/vecka känns det som jag har ett träningstak just nu för hur mycket jag hinner absorbera. Känslan är att det inte skulle vara några egentliga problem att öka uppemot och över 20 mil/vecka men jag är ytterst tveksam till om det skulle ha någon ytterligare träningseffekt. Kanske skulle det bli tvärtom. Nu kommer jag nog nöja mig med 10-14mil/vecka de kommande 2 veckorna så att jag kan öka farten lite och trycka på lite hårdare med íntervallerna istället.

 
ANNONS
 
Björn

Björn

29 oktober 2007 10:41

Grym vecka "Fille"! Hoppas du äter rätt nu också så du slipper bli skadad. Välkommen ner till Sunnahallen i vinter, så kan jag vara hare!

http://www.bloggagratis.distansmannen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se