Direktlänk till inlägg 22 november 2007

Höstmörker

Av Filip - 22 november 2007 19:17

påverkar inte mig längre! Har nu införskaffat en fullspektrumslampa som gradvis ökar i ljusintensitet på morgonen vilket leder till att man vaknar pigg som en lärkjävel. Det är sant. Sen har jag läst en massa artiklar om hur sjukt bra den är också så placeboeffekten gör sitt till.


Det var sista testdagen på Bosön idag, 26.5km varav hälften i bra fart. Avslutade återigen med lite "snabba" sprints och det gick över förväntan trots alla km i benen.


På bosön började jag snacka lite med en kille som körde intervaller. Efter ett tag visade det sig att jag faktiskt var hans tränare!! Kan låta konstigt men en del av de jag hjälper med träningsupplägg har jag bara kontakt med på internet och inte hunnit träffa IRL. Hur stor är chansen med tanke på att de jag hjälper med träningen lätt kan räknas på en bandsågsmaskinists fingrar? Han är norrlänning och var bara på snabbesök i stan och klämde in ett pass på lunchen. Självklart passade jag på att skälla ut honom efter noter när jag såg att stegfrekvensen låg på mindre än 150 bpm...

 
ANNONS
 
Sofy

Sofy

2 december 2008 12:05

Ha, ha, ha! Tur att jag bloggar med bilder, då känner du faktiskt kanske igen mig om vi springer på varann!

Jag ska utvärdera den där lampan ytterligare, men helt klart så kändes det lite piggare i morse. Normalt är jag supermorgonpigg det var efter vi investerade i den supersköna och dyra sängen som dragningskraften mot horisontellt läge ökat. Konstigt.

http://www.fialuttalej.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se