Direktlänk till inlägg 23 november 2007

Hämnd

Av Filip - 23 november 2007 22:13

Igår var jag och kollade på en svart-vit, tecknad, fransk film med min flickvän. Dom hade valt att ha vit text på vit bakgrund vilket gjorde att man inte såg vad det stod. Biosalongen var full av kulturfolk, typ 22-åriga killar med lång rock, färgat svart hår och fyrkantiga glasögon. Jag somnade efter en halvtimma. Historiskt sett är det nog bara Dogville som jag såg när jag försökte para ihop Björn och Annamaria, som var värre än detta. Tänk själv; 3h av dålig dialog på en mörk scen med noll rekvisita, fy faan vad tiden gick sakta!

Som hämnd har jag nu fixat biljetter till MOTÖRHEADS spelning i globen om två veckor. Längtar redan: ...Born to raise hell, born to raise hell, we know how to do it and we do it real well... http://www.youtube.com/watch?v=8VXy4Z6IkWQ

 
ANNONS
 
Ingen bild

BJörne

23 november 2007 23:33

Låter som ännu en fenomenalt trist film. Tacka vet jag Braveheart, Snuten i Hollywood för att inte tala om Without Limits! Retar mig fortfarande på att jag inte fattade att du signalerade om att du ville gå halvvägs in i Dogville. Nåra öl på Avenyn hade slagit högre även kulturellt:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se