Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Bosön

Av Filip - 27 november 2007 21:19

..var knökfull av diverse idrottare av fri karaktär såväl som orienterare idag. Passet som skulle genomföras var 5x1000m VO2 med 3 min vila. Anmärkningsvärt var att bröderna Södergård har lagt upp en taktik för att köra skiten ur mig; i söndags satt Lars vid sidan av banan när Olof gjorde allt för att knäcka mig, idag var rollerna ombytta och Olof sjuksimulerade och Lars hade druckit Vitargo i 24h innan passet.


Jag gjorde kanske mitt livs bästa tusingar och körde på 3.09 i snitt, väldigt kontrollerat första 3 och bara måttligt jobbigt sista 2. Lars imponerade stort och avslutade med en sista tusing på 2.58, inte dåligt av en cyklist! Slipa lite på löpstilen så blir det världsrekord... Kolla in bilden nedan, inget skolboksexempel på löpstil precis. Visst påminner det en del om den gamle räven Emil Zatopek?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Björne

27 november 2007 22:11

Riktigt gryn serie med tusingar ni körde, nu börja det likna nått!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se