Direktlänk till inlägg 30 november 2007

ät dom rika

Av Filip - 30 november 2007 09:07

Söder i Stockholm ska enligt sägnen vara en stadsdel för de inte så fördelaktigt lottade i stan, typ konstnärer, missbrukare, triathleter och arbetslösa. Så fan heller! Lägenheterna går ju lös på mångmiljonbelopp och hela mälarstrand är full av damer i päls med småsmåsmå hundar i osynliga koppel som jag springer in i hela tiden. Så sent som igår fick jag ett koppel runt fötterna när jag var ute och sprang. Vem kunde ana att den lilla hunden på andra sidan vägen var sammankopplad med pälstanten? Och hon hade mage att skälla ut mig? Som vanligt kom jag inte på något smart att säga men i efterhand så hade något syrligt om pälsen kanske varit passande.


I övrigt så har jag haft en fantastiskt grymt-stark-fit-oövervinnelig känsla i kroppen de senaste dagarna. Jag har helt enkelt känt mig i grym form. I slutet av november. Det började med tusingpasset i tisdags och sen har det bara accelererat. Inte för jag kört några utmanande pass direkt men känslan är finfin.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Böna P

30 november 2007 10:03

Hej SUB2-fille! Vad trevligt att höra om din form. Själv har jag känt mig lite tung senaste veckorna. Igår körde vi i Sunnahallen, 3000 m (9.28), 6*200 m, (31-33 sek).

 
Ingen bild

Annika

30 november 2007 15:14

Hej "Fille"! Tur man inte bor i storstan utan kan springa flera mil här uppe i norrland utan att se en kotte. Vad kul att din form är på gång igen. Lycka till.

 
Ingen bild

Andreas

30 november 2007 18:05

Jag har funderat på att trycka upp träningströjor med texten "jag vred nacken av den senaste hunden som jag snubblade på". Det kan för övrigt få omfatta damer i päls också.

 
Ingen bild

Zatopek

30 november 2007 18:27

Är det pannkaka till mig oxå för att jag fattar att du syftar på en aerosmith-låt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se