Direktlänk till inlägg 7 december 2007

Ronny löparlöftet

Av Filip - 7 december 2007 22:03

Jag kommer inte på något sarkastiskt att skriva idag. Hade tänkt kläcka ur mig något syrligt om Bosö-passet igår där BÅDA bröderna Södergård sjuksimulerade och hade hyrt in en helt ny sprinttalang (Kalle) för att köra livet ur mig, men jag hoppar över det. 6x300m blev det med godtycklig vila, progressivt, den snabbaste på 43.2 sek. Efteråt väntade kast av medicinboll in i vägg, chinstävling och sen rush hem för att laga mat åt mina hålögda  kollektivmedlemmar som hade förstärkningsplagg på och låg i soffan och väntade på att mästerkocken skulle fixa en fullvärdig veganmåltid. Det är väl detta som är baksidan med hippiebekanta; den eviga Lättjan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se