Direktlänk till inlägg 7 januari 2008

triathlondag

Av Filip - 7 januari 2008 21:21

Inga direkta känningar i benen från loppet igår. Måste bero på att jag var duktig och joggade 9km på kvällen när jag kom hem.  Däremot kom ABC-hostan lika säkert som amen i kyrkan.


Idag 1 timme simning innan frukost, 1h cykel på eftermiddagen och 14km distanslöpning alldeles nyssens. Filip blir alltid lika mjuk och foglig lagom till kvällsmaten när han kört trippelpass.


Imorgon spyträning på Bosön!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

8 januari 2008 10:53

Kör du utan frukost innan simningen för att du vill sova eller för att det är mest optimalt?

Jag kör lätt frukost (120 g musli+mjölk och så det självklara kaffet) + ett par mackor efter. Men funderar om det är det bästa.

 
Ingen bild

Filip

8 januari 2008 11:52

Stina: Nä, detta var ett undantagsfall. Det fanns ingen frukost hemma, så jag blev tvungen. Annars brukar jag alltid klämma åtminstone en lätt frukost innan morgonpasset + dubbel espresso, kan knappt träna annars...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se