Direktlänk till inlägg 9 januari 2008

Länge till sommaren

Av Filip - 9 januari 2008 21:55

Det blev en triathlondag till idag: 1h simning + 1h aerob tröskel på hojjen och på kvällen löpning; 4x5min minuströskel och några sprint i backe. Jobbigt och lite ömma ben från igår. Positivt att träningsmotivationen är på topp, framförallt simning och cykel känns roligt. Jag riktigt längtar efter att få börja med triathlonträning på allvar igen och framförallt att få tävla. Triathlon är världens roligaste sport!


Avslutar med några finfina bilder från i somras. Den ena är från min Tour de Suede när jag simmade någonstans på västkusten, den andra från säsongsavslutningen djurgårdens sprinttriathlon. Jag ser rätt glad ut men märk väl att min tjej har hängt sin handväska på tempostyret, försökte retuschera denna pinsamma miss men det blev inte så bra...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars

10 januari 2008 21:25

Fina badpojksbilder. Du kan nog kapa en halvtimme på cykeltiden i kalmar om du bara kapar av gaffelröret och dumpar handväskan. Tänk aero...

 
Ingen bild

Filip

11 januari 2008 12:04

Jag visste att det skulle gnällas på gaffelröret! Grejen är att jag inte bestämt mig för hur lågt jag ska sitta än, vill inte kapa min Ouzo för tidigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se