Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

tävling på g

Av Filip - 12 januari 2008 14:49

Imorgon är det dax igen. 800m i Sätrahallen med alla möjligheter i världen att sätta nytt säsongsbästa. Det enda som stör lite är att benen kändes som ett par grovt tillyxade vedträn när jag var ute och joggade imorse.


I övrigt var det nog det pissigaste vädret jag någonsin sett imorse. Typ 3 grader varmt, tjock, avgasblandad dimma i luften och vattnet som flöt på vägen var som en enda grå sörja. Minnet går direkt till när jag bodde i Australien och jag kunde morgonjogga barfota på stranden precis utanför huset där jag bodde. Ett par mil vit, hårdpackade strand vid Indiska Oceanen, 25 grader varmt och nära folktomt. Om det inte vore för att Sverige har en sån underbar regering, fullständigt jämlika lönevillkor, inga klasskillnader, knappt några skatter, billiga restauranger, öppna, glada människor och en kollektiv trafik som alltid flyter fantastiskt bra och helt utan trängsel så skulle jag flytta direkt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Olof

12 januari 2008 19:19

Jag har numera ett stycke nyinköpta spikar till förfogande. Har testat dem i hallen idag. Verkar mkt lovande...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se