Direktlänk till inlägg 19 januari 2008

vinthundsvintern

Av Filip - 19 januari 2008 18:54

Det blev tävling på 800m ändå. Lite justare förhållande idag och löpningen flöt på helt ok. Kände mig lite skeptisk till min gamla kropp då vadkramperna härjade för fullt på uppvärmningen men tack och lov så slapp jag dom under själva loppet. Försökte en lite annorlunda taktik med att öppna försiktigt och tanken var att skruva upp tempot efterhand. Detta är nog det humanste sättet att springa 800m på men inte det snabbaste, åtminstone inte för mig. 31.2+31.4+32.2+30.9= 2.05.75


Fick till en video från loppet, dålig kvalité men håll till godo. Ni som inte vet hur jag ser ut så är jag den svartklädde löparen men kantig sluggerstil som lägger sig nästsist under första varvet. Kolla in dundertabben att jag inte gick upp i ledningen efter 550m (kurvan) fick hjärnsläpp och gick in bakom och tappade rytmen. Nåja, slutade 2a i heatet iaf.

http://www.youtube.com/watch?v=Vwb4T8ans0c


Flåsmästaren Södergård den äldre har fått in ca 1 löppass/vecka den senaste månaden (+20h alternativträning) och spöade skiten ur Anders Szalkai och den där Dr Carlborg på 3000m. Tiden blev 9.05, bara 5 sek från dröm-nio alltså!

http://www.youtube.com/watch?v=-V-9xHCZEKo Flåsmästaren är han som ligger sist i klungan snett bakom Szalkai (i mössa!).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

20 januari 2008 12:49

Ett fall framåt och fortfarande en del potential kvar till nästa lopp. Grattis!

 
Ingen bild

Distansmannen

20 januari 2008 20:54

Riktigt gött lopp tränarn!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se