Direktlänk till inlägg 23 januari 2008

bloggelliblogg

Av Filip - 23 januari 2008 12:17

Jag har lovat diverse folk att ALDRIG någonsin skriva om känslor eller lägga upp bilder på små barn, så jag får väl hålla mig även om det lockar att lägga upp lite dvärgfoto just nu...


Nu till väsentligheterna, nämligen hur mina ben känns och hur träningen funkar. Högintressant såklart. Kramperna har avtagit i styrka, förutom på simningen i söndags då jag fick kramp i ryggen (!) och som alla vet så drunknar man direkt om man får kramp när man simmar. Nädå, men fick hänga på en lina ett tag tills det släppte.

Igår blev det 3 korta pass: 45min simning på morgonen, 30min VO2max-intervaller på arm+benmaskinen på eftermiddagen och sen 14km löpning på kvällen.

Idag sprang jag till labbet så tidigt på morgonen att jag faktiskt mötte 4 vargar på vägen hit, ikväll blir det backintervaller i Lill-Jansskogen.


Sen håller jag på med projektet att övertala min flickvän att hänga med till Lissabon i april så jag kan köra en tidig halvironman och tvingas komma igång med hård cykelträning snarast. Vem skulle banga att åka ekonomiklass till Lissabon, sova på vandrarhem, stå ut med en överladdad Filip med tunnelseende och titta på män och kvinnor i blöta tajts som springer på en avstängd motorväg? Hur kul som helst ju.


 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

23 januari 2008 12:31

Då har man en väldigt tålmodig flickvän, speciellt om hon inte själv tänkte springa omkring där :)

http://madames.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hans-Åke

23 januari 2008 23:32

Jag tycker mig ana en viss självinsikt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se