Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

övertalningskampanjen lyckad

Av Filip - 30 januari 2008 19:46

Nu har jag alltså lyckats övertala min flickvän att hänga med till Portugal så jag kan köra Lisabon halvjärnman. Fick uppgradera vandrarhem till 3 stjärnigt hotell och kort weekend till 5 dagars (dvs 3 heldagar på konstmuseum) men det ska bli sköj! Nu jäääklar ska jag komma igång med riktig träning igen och så ska jag skruva ihop racern och ge mig ut i vårvintern. Ska bli skönt att byta ömma muskelfästen mot riktig komatrötthet som man bara kan få av triathlonträning.


Men sub 2-drömmen lever fortfarande, nästa chans kommer på söndag. Lyckas jag inte då så kommer jag nog inte få någon mer chans förrän i slutet av mars. Faktum är att jag gjorde ett ok pass idag, 2x100m snabbaste på 12.9 sek (säsongsbästa) + 400 på 59 blankt + 3x150m snabbaste på 19.6 och en 300ing på 45.2 Dom långa intervallerna skulle mest vara flyt i sub 2-fart men de kortare rena sprints. Nu är det bara att erkänna; snabbheten är inte var den varit. Jag har ändå försökt känna på lite sprints under vintern och det känns...segt, eller annorlunda på något sätt. Som på 400ingen idag t.ex jag gav kanske 95% av max och farten kändes svår men ändå var känslan att jag skulle kunna köra på rätt länge i den farten. Förhoppningen är såklart att jag ska kunna öppna på 59.5 på söndag och komma hem på 60.49 Då skulle jag slippa skriva mer på den här bloggen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

31 januari 2008 11:59

Sluta inte blogga om du råkar lyckas, för då förlorar jag en kul sak att göra på jobbet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se