Direktlänk till inlägg 3 februari 2008

Promenadsegerns osötma

Av Filip - 3 februari 2008 17:47

Tävling idag. Hade förhoppningar om att verkligen trycka till säsongsbästat då kroppen känts fin de sista dagarna. Blev av outgrundlig anledning seedad i sämsta heatet, ledde från start till mål och joggade in på 2.07.något Det var riktigt svårt att pressa det där sista helt själv, om speakern hade rätt så var det 3 helt jämna varv och sen sammanbrott: 30.6-30.6-30.1-36.x

Känslan var att jag inte hittade motivationen att kötta sista varvet helt ensam. Jag bara lutade mig bakåt och gled hem på överskottsfarten typ... Lite antiklimax då nästa chans på 800 kanske inte kommer förrän slutet av mars.


Nästa helg kommer flyttcirkusen dra igång igen, något som jag börjar bli en riktig fena på. Detta blir min 16de adress på 9 år! Erfarenheten säger att flyttning verkligen tar musten ur en och får man in ett träningspass en sån helg ska man vara glad. Tävling skulle rent logistiskt vara möjligt (RödBlå i götet) men jag skulle nog inte kunna göra mig själv rättvisa.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Olof 1985-02-05

5 februari 2008 23:19

Kom på att du liksom jag fyller år idag. Grattis!

 
Ingen bild

Filip

6 februari 2008 10:45

Just det! Låtsastvillingar...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se