Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

tillbaka på nätet

Av Filip - 23 februari 2008 13:43

Efter flera dagars totalt mörker blev vårt nya bredband nu installerat och det känns lite lättare att leva igen. Ett tag var jag nära att leta upp de där gamla postgiroblanketterna man använde för att betala räkningar med på 90-talet.


Följande saker har hänt i mitt otroligt spännande träningsliv:

-Fick in 20h träning förra veckan, varav 5 simpass varav 2 var de bästa jag någonsin gjort och de övriga 3 bland de sämsta jag gjort...

-Har plockat ut racern på allvar och cyklar med en grupp alfahannar som kallar sig "sub-5 gruppen", för att få vara med och leka ska man ha gjort under 5 timmar på en IM-cykling.

-Har fixat en ny simtränare som ska ta mig till nya höjder (djup) i bassängen. Många syrapass på okristligt tidiga simpass blir det.

-Min bästa häst Lill-kötta har flyttat ut i skogen i Tiveden för att kunna träna hårdare och är således inte i krokarna för bra intervallpass utan onödigt snack. Ny häst sökes.


Har tagit det ganska lugnt denna veckan och väntat in kroppen som det så tjusigt heter. Nytt mängdblock pågår sen i torsdags, helgen blir en mongolongohelg med flera roliga inslag, bl.a Lidingöloppet med straffrundor på söndag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se