Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

långomongohelgen

Av Filip - 24 februari 2008 18:27

Så saknas bara ett sista simpass för att fullborda helgen. Igår körde jag långcykling med Eddy i blåsten, en fin tur ut på de där stora öarna, Värmdö, Ingarö och allt vad de heter. Testade även ett varv på min 17 kilometers temporunda, jag har en bit kvar till toppform i cykling måste medges. Snitt på 34km/h är inte så imponerande, inte ens i blåsten. Denna turen såg också årets första punka och en olycka kommer ju sällan ensam så en timme senare fick jag en till, denna gång på bakdäcket.


Den där temporundan är faktiskt riktigt fin, ett varv med en lång flakmota, resten i stort sett helt platt och inte mycket bilar heller. Precis vid varvningen ligger en mack som säljer äggfria chokladmuffins, det är helt omöjligt att köra förbi utan att köpa en.


Idag blev det långpass löpning med Andreas a.k.a Dieselmannen. Han har inte så många överväxlar men är överjävlig på att hålla höga submaxfarter i en halv evighet. Vi sprang Lidingöloppsrundan med några bonuskilometrar, nästan 34km. Tempot var ganska beskedligt, runt 4.55/km, men Lidingöterrängen tar verkligen ut sin rätt och hade rundan varit ett par km längre hade jag nog fått vika ner mig.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

24 februari 2008 21:42

Tack för trevligt sällskap idag! Jag gillar banan, och den är snudd på trevligare på träning än på tävling. Ett par varv till där så blir jag kanske sugen på att springa loppet även i år.

 
Ingen bild

Björn

25 februari 2008 10:36

Välkommen tillbaka till cyberspace Fille, du har vait saknad av många! Och vilken träning du bedriver, jag märker att jag inte kommer att kunna hänga med på varken långpass eller vo2 i fortsättningen (möjligen tröskel då:-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se