Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Pannbenshelgen

Av Filip - 18 mars 2008 18:57

Så. Då var alla referensramar för vad som är jobbigt omskrivna även denna säsong. Pannbenshelgen i Tivedsskogen med Lill-Kötta blev som väntat jobbig men ändå kändes det som jag fick ett positivt formbesked.


Eftersom vi var i Lill-Köttaland så var vägval och upplägg lämnat i hans händer och då blir det ingen mysåkning på slät och fin asfalt. Vi började med 214km MTB på stig/grusväg + tätt återkommande specialsträckor som helt sonika gick ut på att göra en avstickare in på ett traktorspår eller hygge och sen vända och köra tillbaka. Ett bonusmoment var att spurta på varje ortsskylt vi körde förbi, spurter som tog ut sin rätt efter 9-10h effektivt trampande.


Ok, utöver lite överraskningsmoment inkl en punka och en ej fungerande cykelpump så var det snart dax för ett mysigt marathon. LK hade valt att lägga denna löprunda över Kanonbacken, en blandning av ett uppkört traktorspår och en bäck med ca 200 höjdmeter fördelat på kanske 1200m,  jag måste erkänna att jag inte fullföljde alla 42km då benen bokstavligen talat började vika sig efter drygt 30km. Lite märklig känsla då skallen kändes ok men benen bar helt enkelt inte. Jag fick finna mig i att vara det där gnälliga barnet i baksätet som ideligen frågar: 

-Hur långt är det kvar till vi är framme?

Sen 3 minuter senare:

-Kan vi inte stanna nu, jag måååste kissa! Snäääälla?

Så summan är att jag har stirrat på en ryggtavla i 2 dygn, de få gånger jag försökte gå upp och dra la sig LK direkt 2 meter i sidled för att inte få något onödigt vindskydd...

Video från kanonbacken


 
ANNONS
 
flåsmannen

flåsmannen

18 mars 2008 22:21

Tror du LK kör tempo-sm om ja lyckas låna ihop en temporigg till honom?

http://www.laser.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

19 mars 2008 06:19

Fixa länken! Jag vill se kanonbacken!

 
Ingen bild

Karin

19 mars 2008 07:50

Fy farao vilket pass, impressed!

 
Ingen bild

Greven

19 mars 2008 12:46

Bara att konstatera att du aldrig kommer att spöa lillbrorsan mer. Kommer du och kollar på dr. Stenky's disputation? det blir ingen fest. Bara föreläsning :-)

 
Ingen bild

Filip

19 mars 2008 12:54

Flåsmannen: Nä, det är störtomöjligt att få ut den jäkeln på tävlingsbanan...
Greven: Varför ingen fest? Det kan iofs vara en fest i sig att höra världstvåan i nanoteknologi försvara sin avhandling :-)

 
Ingen bild

Greven

19 mars 2008 14:41

Jag vet inte. Han kanske inte tycker det är så kul med fest. Tycker mest det ska bli underhållande att höra Stenky prata engelska i 2 timmar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se