Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

simma fort

Av Filip - 20 mars 2008 20:24

Att simma fort i triathlon är inte det enklaste. Imorse lyckades jag få till 20x100m, start 1.35 med snitt runt 1.29 men väldigt oprogressivt. Det känns som jag kanske är i min bästa simform någonsin i bassäng men tyvärr är det inte alltid man kan få till en bra simning i ett lopp för det. Den stora anledningen till det är att det är mer "gnuernas vandring" än simning i många fall. Har man inte vassa armbågar och bra benspark så är man rätt körd, såvida man inte ligger allra först eller allra sist.


Nedanstående bild säger väl allt om hur det kan vara. Regel nummer ett:

 -Don´t panic!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se