Direktlänk till inlägg 21 mars 2008

inferno

Av Filip - 21 mars 2008 15:37

Idag hade jag tänkt köra ett långpass på hojjen och vädret såg kallt men ok ut när jag vaknade. Bestämde mig för att ta racern med odubbade däck, SMHI lovade halvklart väder med lokala snöbyar så det skulle nog gå bra trodde jag. Mötte upp med Odd, Stefan, Henke och Mr Näsvik och bara en av oss hade valt MTB. Efter 1h började det snöa ganska ordentligt och en halvtimme senare låg det en decimeter snö på vägen. Då är man inte så kaxig med högprofilhjul och blanka däck! Sen blev det bara värre och värre, jag vurpade ordentligt och landade på magen som en säl. Till sist fick vi leda cyklarna i uppförbackarna. Passet slutade med att vi fick ta tåget hem! Helt sjukt vilken missbedömning av vädret. Jag får kompensera med lite extra löpning i eftermiddag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Floppis

21 mars 2008 22:18

Snyggt jobbat i snön! Mjukt underlag då iaf...när du landade på magen. Sälstatus på dig eller?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se