Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

så här ser jag ut i speedos

Av Filip - 22 mars 2008 16:37

eller "rate my swimming stroke" eller "so you think you can swim?" eller "Swedens next super triathlete". Hahaha, jag kan hitta 10-15 teknikmissar själv och man kan undra hur jag kan ta mig framåt överhuvudtaget. Om någon kunning läser bloggen så tas alla tekniktips emot med öppet hjärta. Tack till Coach Micke Rosén som tog sig tid att filma.

http://www.youtube.com/watch?v=XogQhHWcDXk

http://www.youtube.com/watch?v=mAilBBzzz7s

http://www.youtube.com/watch?v=cm7JJB0M1bw

http://www.youtube.com/watch?v=0b93HnBTpMA


Idag, på självaste påskaftonsmorgon var jag uppe kl 05.40 och körde långpass löpning i snön och halkan i Nackareservatet. Fick sällskap av Herr Näsvik och 2.57-Henke vilket behövdes med tanke på hur sega benen var. Träning på tidiga helgdagsmorgnar har blivit något av en favorit bland alla småbarnsföräldrar och andra som tvingas att stiga ur sin roll som triathleter och vara sociala med flickvänner/fruar/släkt. För min del är det kanonfint att vara klar med lejonparten av dagens träning redan innan kl 09. Man kan tycka att det är konstigt att heltidsarbetande 3-barnsföräldrar även lyckas få in 20-timmars träningsveckor men bland de jag tränar med finns det många som visat att det faktiskt går. Allt är egentligen bara en funktion av hur motiverad man är och hur väl man lyckas leva upp till mottot: "Part of growing up is quitting your excuses". Sen är det såklart inget fel med att trappa ner träningen om man känner att man vill satsa mer tid på jobbet eller familjen men då ska det vara ett medvetet val man gjort. Att bara lockas in i fällan och tänka på alla "om jag bara" är en riktig återvändsgränd.


 Hurra för medvetna val och hårda satsningar!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se