Direktlänk till inlägg 25 april 2008

My tires are pumped...

Av Filip - 25 april 2008 22:10

... and so am I, som dom sjunger i sangen. Har typ 9 psi i dacken och antagligen 14 psi glykogen i laren som kanns som dom haller pa att spricka.

Det ar varmt som i en javla bakugn, 29 grader i skuggan kanns otroligt varmt nar man gatt omkring och smafrusit ett halvar. Och portugriser och spanjorer gar omkring och bara smamyser. Jag gissar pa icke-nordisk seger imorgon.


Simmade ett varv i floden imorse, kandes mkt mkt mkt bra, forutom att jag drar lite at vanster hela tiden...


Forsta 2km av cykelbanan ar pavé vilket kan bli spannande med tanke pa akskickligheten hos manga triathleter, inkl undertecknad.


Nu ska jag ha ogonen stangda (men antagligen inte sova) i 8h innan det ar dax for frukost for vinnare: 2 redbull och en sojayoggi! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se