Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Labbråttan

Av Filip - 16 maj 2008 17:32

Idag fick jag förklarat för mig varför man spyr efter ett hårt intervallpass. Anledningen är att man bildat så mycket mjölksyra och kroppens pH blir så lågt att man måste spy upp lite magsyra för att reglera syra-basbalansen! Köper väl inte detta till 100% men lite rolig teori åtminstone.


På tal om labbande så vet jag nu vad som skiljer riktiga forskare från lurendrejjare; de riktiga forskarna har inte labbrock! (om man inte slabbar runt med syror eller andra saker som kan sabba kläderna). Så sent som idag såg jag att tjejerna i sminkaffären i gallerian har labbrock, de två fiskoljeförsäljarna utanför Hemköp hade labbrock och i många reklamfilmer t.ex för tandborstar så måste man ju slänga in en labbrock. Har man inte bra trovärdighet så är det bara att snabbt dra på sig vitrocken!


Igår blev det inte mycket tränat: 1h simning på morgonen och sen långlabb som ändå sket sig i slutändan. Därefter en hetsig halvtimme testcykel innan det var dax för sängen. Ännu en dag i mitt liv som passerat fortare än kvickt.


 

 
ANNONS
 
Magda

Magda

18 maj 2008 10:51

Fan, jag har alltid funderat på varför man kräks efter misärpass. Jag kan göra det trots att jag inte har mat i magen, så jag finner ingen logik i det.

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

Chris

19 maj 2008 20:11

Dags att uppmäta spytröskeln helt enkelt ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se