Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Sommar!

Av Filip - 28 maj 2008 09:51

Vilket härligt sommarväder det är! Idag klippte jag 2.15h cykel innan jobbet, trots den tidiga starten var det hur varmt och skönt som helst och jag frös inte ens i kortbyxor. Cykelturen innehöll även en halvtimme all-out men både pulsmätare och fartmätare vek sig (fartvinden ? :-)) så jag kan inte presentera några högintressanta data.


Igår simning på morgonen, dom hade spolat upp vatten i utebassängen så vi fick simma med våtdräkt. Lite jobbigare än vanligt för axlarna. På kvällen distanslöpning med en 5000ing på bana i HIM-puls (155-160) som gick på 19.07, kändes väldigt lätt och ledigt.


Till helgen ska det bli uppemot 30 grader varmt! Stackars jäklar som springer Stockholm marathon, lika varmt som förra året. Undra om det inte vilar en förbannelse över det loppet? Tur att jag inte ska springa, istället ska jag  bada, rulla, jogga i Hallsta triathlon istället. Spännande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se