Direktlänk till inlägg 8 juni 2008

Mälaren runt

Av Filip - 8 juni 2008 14:16

Kalasfin runda runt Mälaren med Anti och Odd i förmiddags. Totalt 211km med 35.5 km/h i snittfart, första 18 milen gick på 4.59, så en helt godkänd IM-cykling redan där. Snittpulsen blev så hög som 152 med toppar på 170-173. Jag kan nämna att dessa pulstoppar kom varje gång Odd gick upp i spets och dödade oss i någon uppförbacke. Annars jämnt bra tryck hela vägen.


Väl hemma hade Liza bakat en förrädiskt god blåbärspaj så löpning skjuter jag på till ikväll. Ja, nu är det inte så att Liza alltid står i köket utan här hemma är det väldigt bögig könsfördelning på sysslorna kan jag berätta. Liza sköter målande, snickrande samt allt tekniskt medan jag lagar mat, handlar och annat kvinnogöra :) Detta beror dels på att jag har ganska kasst tekniskt kunnande men ffa för att jag är för svag för att hålla hammare, rollers etc högre än axelhöjd längre än 10-15 sekunder. Ärligt talat har ni testat att skruva i en glödlampa högt uppe i taket nån gång? Jäklar vad det bränner av mjölksyra i axlarna då. Tur man har en stark Pippi Långstrump-tjej som fixar sånt.

 
ANNONS
 
Staffan

Staffan

9 juni 2008 23:18

Nå, 211 km låter snarare som Östermälaren runt via Enköping och Strängnäs. :)

/herr petig

P.S Försök öppna en syltburk efter sju timmar på cykeln. D.S

http://puls.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se