Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Filips sommarturné

Av Filip - 29 juni 2008 16:48

Har ägnat helgen åt mäktigt bröllopsfirande på Åland. Det var inte jag själv som gifte mig, men nästan. Jag var nämligen Bestman vilket innebar det extremt ansvarsbetyngda uppdraget att förvalta ringarna tills vigselförrättaren sa "ringarna, tack" varpå jag skulle ta fram ringarna ur fickan, ta två steg mot prästen, öppna asken och räcka fram den till brudparet. Kan låta simpelt men dom som känner mig vet att jag är extremt duktig på att tappa bort saker och framförallt små saker tycks inte vilja stanna i mina fickor någon längre tid. Duktigt paranoid hela förmiddagen och jag kontrollerade att asken fanns kvar i fickan och ringarna var i asken ca 72ggr på den korta tid jag hade dem i min ägo.


På bröllopsfesten visade jag upp alla min förmågor i form av breakdance, hur man får in ölburkar i munnen och framåt kvällningen kände jag också att jag behövde visa bandet hur man spelar trummor. Sen var jag också tvungen att högljutt önska Iron Maiden låtar så fort bandet tystnade mellan låtarna. Att önska Iron Maiden är något jag tvångsmässigt gör på fester oavsett vilket band som spelar.

När vi blivit hemskjutsade till stugan där vi bodde märkte jag att något var fel och en snabb titt ner på kroppen räcker för att konstatera att kostymjackan med tillhörande telefon, viskakort, körkort, pengar + nycklar inte sitter där den ska. Givetvis ligger den kvar i festlokalen. Bara att svida om till Nike Mayflies, ta på pulsklockan (som jag tappade på vägen men senare upphittades av brudgummen), behålla slipsen på och springa tillbaka för att hämta mina ägodelar. Många glada hejjarop från de gäster som var på väg hemåt... Tyckte att det gick lite tungt inledningsvis och det visade sig senare bero på att jag hade två ölflaskor + en senapsflaska i byxfickorna.


Well, well, det var den sista festen innan Kalmar och imorgon börjar min årligt återkommande och alltid bejublade sommarturné. Sommarturnéns syfte är att utnyttja sina vänners/släktingars geografiska kringströddhet för att få gratis boende samtidigt som man kombinerar påhälsning med massivt millsamlande. Upplägget är enkelt; simma en liten sväng på morgonen, cykla jättelångt till nästa ställe och spring några km när man kommer fram.  Lägsta tillåtna intensitet är zon 2 så det är ingen cykelsemester direkt. Rutten just nu ser ut som följer: Stockholm-Tranås-Göteborg-Ängelholm-Ronneby-Västervik-Stockholm. En trevlig runda på 157mil. Resan beräknas ta 7 dagar med en vilodag. Funkar allt som det ska så kommer träningsrekordet ryka rejält.

 
ANNONS
 
Magda

Magda

29 juni 2008 21:42

Störtskönt att du satte på dig pulsklockan :-) Och vilken grym sommarträning du har framför dig! Blir avundsjuk!

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

Dave

30 juni 2008 12:25

Borde ha haft ett alternativ, ja jag vill gärna lära mig att simma däremot så att jag inte behöver cykla så hårt :)

 
N'batha M'bwele

N'batha M'bwele

30 juni 2008 12:52

Goddamn! Du lär bli placerad mellan ABAB-vakter nästa bröllop! :D Hoppas jag hamnar på samma bröllop som du någon gång så jag slipper vara den som märks mest den gången.

http://dumbas.blogg.se

 
camilla

camilla

2 juli 2008 10:16

Haha, riktit schysst skrivet :-)! Lycka till på din träningsturné. Själv bara drömmer jag om träning numera.

http://www.camillalindholm.com

 
Ingen bild

Alva

2 juli 2008 20:08

Detta har egentligen inget med ditt blogginlägg att göra, men strunt samma. Antar att du är ute på din sommarturné nu, annars hade vi kanske fått se ett svar från dig i denna tråd: http://www.jogg.se/default.asp?sida=forum&subid=3402 där en kille vill diskutera spenatens goda inverkningar på löpningen. Fast jag gissar att du inte är reggad på jogg.se.

 
Ingen bild

Greven

3 juli 2008 21:22

Another offensive comment deleted by moderator... Skarpning!!!

 
Ingen bild

Filip

3 juli 2008 21:30

Alva: Jo, det ar nog min senaste artikel (i Acta Physiologica) som killen egentligen menar. Men det ar inte en samre syretransport (methemoglobinemi) som ar grejen utan effekten ar att mitokondrierna lacker farre protoner och blir mer effektiva vilket visar sig som forbattrad rorelseekonomi. Kan tyvarr inte svara sjalv pa den traden.

 
Ingen bild

Filip

3 juli 2008 21:35

Camilla: Laste om din knaskada, fasen vad synd! Hoppas tortyrmaskinen hjalper snabbt.

Dave: Men aven om du lar dig simma, vill du verkligen halla pa med drafting da? Ar det inte lite goare att komma upp ur vattnet efter 50min pa en IM an att "bara" vara med hyggligt i 1a klungan pa en drafttri?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se