Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Cirkus Filip

Av Filip - 17 juli 2008 19:30

Den kringresande Cirkus Filip (garanterat djurfri men flera extranummer på cykel) har nu anlänt till Stockholm för de sista tunga förberedelserna innan toppningen inför SM i Kalmar börjar. En stor del av BÖR/SKALL-listan är avbockad, det är faktiskt bara 25000m simning på 7 dagar som kvarstår. Jag verkar återigen ha sparat den suraste karamellen till sist. Det kan iofs vara smart då ett tung simning är den av de tre grenarna som går snabbast att återhämta sig ifrån.


I övrigt har det inte hänt sådär jättemycket, jag letar med lykta efter formen som Pesten tog med sig. Planen är ca 24h träning med bra intensitet de 7 dagarna fram till nästa fredag, därefter släpper jag ordentligt på intensiteten men ligger kvar på en hygglig mängd långt in i tävlingsveckan. Hittar jag bara tillbaka till en någorlunda fin form och tryck i extremiteterna så kommer jag ha chans att nå mitt uppsatta mål på 9h20min i Kalmar.


En parantes är att jag även träffat LK som precis kommit ner från ett 3 veckors höghöjdsläger/roadtrip i Klippiga Bergen. Kombinationen klättring, cykel, löpning och wakeboard låter inte så fel. De sista mänskliga dragen i LKs fysiologi är numer utraderade. Han fick testa min tempocykel på en distansrunda och snittade 38.nånting med bermudashorts och fladdrig t-shirt. Projeketet att få honom att team upp med mig på "Ö till Ö" kvarstår.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se