Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

nedräkning pågår

Av Filip - 20 juli 2008 19:00

13 dagar kvar till SM! Enligt skolboken så ska jag vara halvvägs in i toppningsfas nu och successivt köra kortare men lite hårdare. Jag kommer göra tvärt om, mosa på med träningen denna veckan och köra både mycket och hårt. I tävlingsveckan ganska mycket men väldigt lugnt.


Igår simmade jag 4000m distans, de sista 3860m på 1.04.40 Väldigt lugnt och behärskat, puls runt 140, utan dräkt i 25a. Kan jag göra den tiden om två veckor är jag nöjd. På eftermiddagen 2h cykeldistans med makalöst trötta ben så det blev bara en runda ut på värmdö med retur.


Idag blev jag vansinnesmosad på en 199km lång cykeltur. Körde med Dave och Anti vilket alltid är karaktärsdanande. Första 2h lugnt, sen 3h IM-puls (Daves IM-puls alltså vilket är jäkligt jobbigt för mig) snittpuls 152, 37.5 km/h följt av 1.30h lugnare igen. Jag är nöjd med snittfarten då det både var backigt och ganska blåsigt. Första 90min av det hårda höll vi 10-15m lucka men sen blev jag tvungen att ta mer och mer rulle på Anti. Till sist hade luckan krympt till 2cm :-) Jag blev så äckligt trött att jag har fått gå och kämpa med en spya hela dan. Både Dave och Anti verkar vara i kanonform, det kan gå sjukt snabbt i Kalmar. Själv väntar jag på att Släppet ska komma, några dagar till så...

 
ANNONS
 
Ingen bild

2x10milavecko-ff

21 juli 2008 18:48

Respekt! Att ha bloggtiteln "nedträning pågår" 13 dagar före en ironman får nog konkurrenterna att darra (eller hånflina)

 
Ingen bild

Filip

21 juli 2008 19:14

Fast det är ju "nedRÄKNING pågår" det står :-) Men "nedträning pågår" stämmer faktiskt också

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se