Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

hårdrockande cykel- och triathlonvideor

Av Filip - 13 augusti 2008 19:56

Det finns 3 saker jag gillar riktigt mycket:

1) Triathlon

2) Cykling

3) Hårdrock

Om man kan kombinera dessa tre grejer så blir det helt fantastiskt. Därför gillar jag nedanstående musikvideos väldigt mycket.


Kolla in detta linjelopp på cykel till Entombeds ljuva toner. Killen som ligger sist lyckas aldrig riktigt få rulle framåt men kolla in vilket trick han tar till 1.50 in i videon! Att jag aldrig tänkt på det innan? Kolla också hur det går för killen som flinar åt den andre killen som får punka. Dålig tävlingskarma...

http://www.youtube.com/watch?v=vkpZ1tPCSJ4Nästa video är helt uppenbart från en triathlontävling, bandet är Sepultura (ok texten är av fjantarna i U2 men Sepultura lyckas ordna till den). Det roliga här är att killens cykelstil och löpstil är en EXAKT kopia av Lillkötta när han kör riktigt hårt i backarna. Håll tillgodo:

http://www.youtube.com/watch?v=SAovYUXFjvM

 
ANNONS
 
Staffan

Staffan

13 augusti 2008 23:04

Nu må det vara så att du kanske är onödigt förtjust i just hårdrock men det finns ändå saker att lära sig på annat håll. Kolla bara på den här tvåsekunderstransitionen två minuter in i videon. Så här ska det se ut: http://www.youtube.com/watch?v=gIQz6YcFgQ4 Duathlon, run-bike-run, när den är som bäst.

Annars är den här monologen rätt uppmuntrande 25 mil in på Vätternrundan: http://www.youtube.com/watch?v=LKjYcwwe0B0

http://puls.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dave

14 augusti 2008 18:51

Hörde att du simmar med Lelle, fasiken vad tråkigt att jag inte kan vara med! Stå på så kommer du bli grym!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se