Direktlänk till inlägg 21 augusti 2008

Kapten Träben

Av Filip - 21 augusti 2008 17:01

Jag kan meddela att jag somnade som ett barn framför TVn redan halv nio igår. Med magen full av currygryta och enorm trötthet så blev det en oöverkommelig bravad att ge sig ut på dagens tredje träningspass.


Däremot var jag och simmade imorse som vanligt; 5000m med kanske simboostens segaste axlar. När passet äntligen var slut och jag fick cykla till labbet så fick jag syra i armarna bara av att hålla i styret...


Alldeles nyss 12x1000m löpning med 1 min vila, HIM-puls och ett tempo på 3.50/km i snitt. Känns som jogging inledningsvis men de sista intervallerna får man jobba lite för att hålla ihop tekniken. Även detta pass var Jobbigt med stort J. Det hade varit kul att kötta loss ett riktigt hårt intervallpass typ 5x1000m med 3 min vila eller 8x400 eller något i den stilen. Lite för att få väck segtempot ur kroppen men också för att det är så go känsla att träna löpning som en riktig löpare. Men å andra sidan vet jag vad ett sånt pass gör med återhämtningen så jag får ha tålamod någon månad till.

 
ANNONS
 
Anders L

Anders L

21 augusti 2008 20:47

När kommer nästa simtest? Vi är många nu som kommer sitta vakna som vid ett Kina-OS och vänta på resultatet. Ska bli väldigt intressant.

Det är riktiga monsterpass du kör. Grymt jobbat!

http://askanbloggar.blogspot.com

 
Ingen bild

Filip

22 augusti 2008 21:17

Anders: den 31e aug smäller det! Jag är lika nyfiken som du. I dagsläget känns det inte som jag har några enorma tider i kroppen. Vi får se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se