Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Tid, en illusion?

Av Filip - 22 september 2008 14:27

Nu måste jag för första gången i denna bloggs historia erkänna att jag inte haft tillräckligt mycket tid för att träna så som jag vill. Jag brukar ju själv säga att hur mycket tid som finns tillgänglig för träning är en direkt funktion av hur tidigt man går upp på morgonen. Problemet har varit att mina dagar börjat tidigare än simhallens öppettider och slutat efter att John Blund tröttnat på att vänta uppe på mig. Så det har blivit töntpass på 30-45minuter och faktiskt 2 vilodagar förra veckan. Just nu är kanske inte ambitionen på 100% heller, jag saknar tydliga mål för de kommande månaderna.

Men det ska bli ändring på detta fr.o.m nyss!


Efter en fullmatad vecka vilade jag upp mig genom att köra tur och retur till Göteborg, stöka med en utflytt och flyttstäda. The Possession Of Things är en enda stor förbannelse, det borde jag rista i sten nånstans. Fastän Liza och jag tillämpar minimalism i det mesta och slänger en grej varje gång vi köpt en ny så växer prylberget i våra förråd. Detta ledde till att jag gav bort min styrketräningsbänk med skivstänger och 150kg fria vikter till min snabbspringande adept Anna-Maria. Hoppas hennes vind håller för rumänska marklyft med 100kg på stången...


På hemvägen svängde vi förbi LK i storskogen och prackade på honom en juicepress och en TV. Nu är således LK ägare till:

-En rostig bil.

-Ett par trasiga löparskor.

-En juicepress.

-En TV.

Hoppas att han stannar hemma och kollar mycket på TV nu så att han tappar formen lite, den jäkeln hade persat på milen. Igen.
 
ANNONS
 
Magda

Magda

22 september 2008 15:15

Men. Du kan inte berätta om LK utan att gå in på detaljer. Särskilt inte ny-tid-på-milen-detaljen.

http://magdagad.blogspot.com

 
ultraschmultra

ultraschmultra

22 september 2008 16:55

Ha ha ha ha! Givet att Magda skulle nappa på LK :-)

Men alltså, jag tänkte bara tacka för sjukt kul läsning.

http://gullfot.blogspot.com

 
Ingen bild

Filip

22 september 2008 17:21

Magda: Nej nej, inga detaljer! Lk blir alltid lika sur om jag skriver om honom på det där Internet.

Ultra: Tack! Förresten, springer du SUM nästa månad? Isf vill jag ställa massa frågor!

 
Ingen bild

Stina

23 september 2008 09:22

Istället för att skriva miltiden för LK, kan du skriva hur mycket bättre pers han har nu, jämfört med dig;)

 
Marcus

Marcus

23 september 2008 09:51

Tjena Filip,

Marcus här som varit med Lelle och tränat några ggr på Eriksdalsbadet.

Har följt din blogg ett halvår ca.

Jag har lärt mig mycket av din blogg. Jag kommer "offentliggöra" min "stora ironman-plan" nästa vecka efter att jag kommer hem från Berlin Marathon, förhoppningsvis med ett fräscht "pers" i bagaget. Vore kul om du seglade in på bloggen och slängde ett erfaret öga på den då!

Keep up the good work och fortsätt skriva lika inspirerande!

Ses i bassängen i vinter!

http://www.inormanforironman.blogspot.com

 
Micke Selvin

Micke Selvin

23 september 2008 13:23

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt till din blogg i min länklista. Den här bloggen är helt klart en av de mest läsvärda jag vet för tillfället. Fortsätt så! :)

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

Filip

23 september 2008 13:44

Stina: Jag kan säga att jag skulle vara nöjd om jag var närmare än 3 min bakom på den banan under de förhållandena...

Marcus: Lycka till i Berlin! Spännande med Ironmanplanerna, the sky is the limit :-)

Micke: Man tackar!

 
ultraschmultra

ultraschmultra

23 september 2008 21:20

Jepp, SUM är nästa - fråga på bara :-)
Går bra att maila också, gullfot snabela gmail.com

http://gullfot.blogspot.com

 
Ingen bild

Björn

25 september 2008 09:52

Fattar ni inte! Lill-Kötta finns INTE! Det är bara Filips alterego som dyker upp på natten när han drömmer om hur bra han egentligen skulle vilja vara.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se