Direktlänk till inlägg 25 september 2008

The return of the Force

Av Filip - 25 september 2008 20:28

Idag har det varit riktigt skönt och kul att träna. Jag hann inte mer än 1 timme simning imorse men det var ett ganska intensivt pass. Fick reda på att Antti-gubben gjorde 1500 fritt på 19.50 i helgen vilket jag tycker är mäkta imponerande, dessutom har han ben som skulle få vilken kvinnlig modell som helst att bli grön av avund. Jag kompletterar med bilder senare. Huvudsetet får väl sägas vara 24x25m, start 30sek. Jag hetsade fram nån sorts tävling mot heartbreak-Dave och jag kan stolt säga att jag plockade hem 15 av de 24 intervallerna. Det tynger mig dock en aning att Dave aldrig ger mer än 95% på träningen.


På eftermiddagen blev det en löprunda med blixtersnabba Charlotte som är min nyaste träningskompis och om allt går som det ska kommer hon ersätta dom lata Södergårdsbröderna (Flåsmannen och Alf) som höstens/vinterns träningskompis. Jag jobbar på ett smeknamn till henne eftersom alla mina träningskompisar måste ha ett mindre smickrande smeknamn annars är det inte roligt att omnämna dom i bloggen.


Go kväll! 
ANNONS
 
Ingen bild

Alf

25 september 2008 22:40

Men Filip då. Jag lovar att förnedra dig x-antal ggr inne på Bosön under de mörka månaderna, och som du vet, om inte jag kör så finns det alltid en utvilad broder att få pisk av. Eller så står vi vid sidan av och bevittnar spektaklet, hehe.

Bäst att du börjar dränga medicinboll så att du orkar med. Det är A och O. 3ggr i veckan. Minst.

 
Ingen bild

Dave

26 september 2008 08:16

Heartbreak-Dave... I will make u suffer for that one... Ifall när jag är i form igen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se