Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Fantasifullt

Av Filip - 29 september 2008 09:33

Vaderna var helt uppfuckade efter lördagens backstudsning och det blev ingen träning alls igår. Däremot en utflykt med Liza i Nackareservatet och rekning av klippan i Nacka Kvarn. Alla klätterleder där verkar luta rejält utåt och det gör ont i underarmarna bara av att titta på vissa leder. Fin klippa iaf och välbultat, får se om jag kan ta mig dit någon gång i veckan.


Morgonen spenderades i poolen med Lelle. Det enda vi hade bestämt oss för var att köra 5000m+, ingen av oss var extremt motiverad så det blev 1000+900+800+700+600+500+400+300+200+100 med 10 sek vila. Det är nästan så man blir överstimulerad rent mentalt av detta pass, i slutet av tusingen  riktigt känner man hur det bubblar och pirrar i kroppen för att man ska få köra en 900ing. Jättesocialt var det också, man hinner verkligen snacka och komma den andre in på livet under de 10 sekunderna vila, helst eftersom vi inte synkade viloperioderna...

 
ANNONS
 
Magda

Magda

29 september 2008 10:00

alltså, det verkar ha flyttat in nån vad-djävul i hammarbybacken. jag sprang ju där i fredags och har helt uppfuckade vader, björn sprang där i lördags och kunde inte ens springa igår för han har helt uppfuckade vader... visst brukar jag känna av vaderna efter backen, men aldrig så maddafakking mycket som nu.

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

Coach Mike

29 september 2008 12:25

The Loneliness of the long distance swimmer är välkänd. En träningspolare till mig började köra en timme tidigare under perioder och när han körde sina 10K-pass smög sig återkommande lömska tankeloopar in i hans hjärna om att en galning skulle komma in och hålla en sylvass klinga i vägen för hans hälsenor när han vände. Killen var helt förstörd när vi dök upp 06:00.

 
Ingen bild

Filip

29 september 2008 13:49

Magda: Håller med! Det är något nytt med Hammarbybacken nu i höst, jag kan inte minnas att jag hade så ont i vaderna när jag körde där sist. Kanske det beror på att underlaget är bättre nu, dvs mer tillplattat och bättre friktion?

Mike: Det fina med din historia är att du får dig själv att framstå som en slacker som inte var i poolen förrän 06.00 :-) Typiskt simmare! Men man måste säga att det är svårt att hitta någon mer meditativ sport än simning.

 
Magda

Magda

29 september 2008 14:04

Ja, jag antar att det är nåt sånt. Kanske i kombination med att backen blivit högre. Dessutom upplever jag att backen till vänster om liften blivit brantare. Tycker den tär mer även i nedförslöpningen.

http://magdagad.blogspot.com

 
Ingen bild

Björn

29 september 2008 15:08

Fy fan för simning! Har sprungit hela 5-6 mil i veckan nu i 2 veckor. Igår hankade jag mig tom igenom 8*1000 m, 1 min vila med ett snitt på 3.29 min. Självklart på den gamla Halsjö-tusingen. Tänker på er!

 
Ingen bild

Filip

29 september 2008 16:15

Björn: Ja tusan, nästan så man får en nostalgisk klump i halsen av att tänka på att det är du som får nöta den där tusingen helt själv nu när jag och LK flyttat! Eller att stanna under kraftledningen på Edestadrundan och käka björnbär...

 
Ingen bild

Dave

1 oktober 2008 09:49

Körde du 25:an i morse? Jag låg i 50:an, tog väl inte i 100% direkt..

 
Ingen bild

Filip

1 oktober 2008 12:43

Yepp, 25an. Det jag såg var en knökfull 50a och den enda frisimsbanan var det 6 pers i.

 
sofy

sofy

1 oktober 2008 14:49

Tjena Coach!

kan rekommendera Ice gel com komplement til dina iskuber för vader etc, men den har du säkert koll på vid det här laget! Jag har "outat" dig i min blogg nu, så blir det massiv arbetsbörda tar jag procent, ha, ha... Ikväll ska jag krossa på x-fit! Krya på dig!

http://www.fialuttalej.blogspot.com

 
Ingen bild

Dave

1 oktober 2008 18:20

Du får gärna fiska upp mig nästa gång.

 
Ingen bild

Filip

2 oktober 2008 22:39

Filip: Tackar för outningen! Syntes direkt på besöksstatistiken :-) Massa tjejer hänger här nu...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se