Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Disneyland after dark

Av Filip - 28 oktober 2008 20:42

Imorse 1h simning med allmänt urlakad kropp: 4x(200+4x25+4x50) var huvudsetet. Det bör nämnas att jag fick tjejstryk av Henny på alla 25or. Sprint i simning känns bra i ungefär 8 sek sen blir det bara veva av det.


På kvällen (det kallas kväll eftersom det var mörkt trots att klockan bara var fem) backträning med

och


Alf fick se sig besegrad med hästlängder av en pigg och fin Filip. Det enda som stör är att både Bambi och Alf bara verkade gå för halvmaskin eftersom "det bara är försäsong". Fattar ingenting. En halvtimme testcykel på det så var det gött med lite sjokolaaade när jag kom hem. 
ANNONS
 
Ingen bild

Alf

28 oktober 2008 21:13

Nu ljuger du så att tungan blir svart! Med tanke på att du var ca 10sek efter på sista intervallen, bör jag ha fått ett bättre snitt än du totalt sett. In your face Dennis the Menace!

 
Ingen bild

Filip

29 oktober 2008 11:03

HAHAHA, jag gav ju den sista intervallen till dig för att du inte skulle falla i dålig dager nu när Bambi var med och allt! :-) Ärligt, jag blev ganska trött...

 
Ingen bild

Bambi

30 oktober 2008 13:48

Alltså dennis, du glömde nämna att lilla jag kom och sprang om dig på lätta fötter i sista loppet!du kunde ju inte ens svara, då Alf körde slut på dig. Du nämner att jag låg på halvmaskin, vilket kanske inte riktigt stämmer. Men varje pass ska inte vara maxpass!för det ger ingenting;)

 
Ingen bild

Dave

30 oktober 2008 16:18

just det filip! Varje pass skall inte vara maxpass! Spring långdistans med mig på lördagmorgon så skall det gå RIKTIGT långsamt! Intressant att min kod var judf, samma som initialerna på första meningen i detta inlägg, that's a sign!

 
Ingen bild

Dave

30 oktober 2008 16:19

Glömde säga, hoppas det gick bra med sylten :)

 
Ingen bild

Filip

31 oktober 2008 08:37

LK är min bästa träningskompis. FÖR ATT HÄSTAR GER ALLT!!

 
Ingen bild

fILIP

31 oktober 2008 08:38

Och Bambi; välkommen till internet!

 
Ingen bild

Bambi

31 oktober 2008 14:13

hörre du, "välkommen till internet" nu e det väl så att jag har använt det tidigare. Dock har jag inte lika mycket dö-tid som du verkar ha;) eller så e det bara så att jag e lite blond och inte visste hur man la in en kommentar...:S
så idag blir det backe utan dig...får jag väl krossa Alf alldeles ensam=(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se