Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

OMG, jag säger bara OMG

Av Filip - 31 oktober 2008 18:02

Känner inte för några ingående rapporter om vad jag tränat de senaste dagarna men igår var jag ganska slut i kroppen och harvade mig genom en timme simning på morgonen, huvudsetet var 6x150m progressivt med lång vila (=syra). På kvällen sprangs det 11km med Alf och Bambi, tanken var att avsluta med 2x4km tröskel men jag orkade bara typ 3km sen var det rullgardin.


Idag mycket bättre, 3.5km simning på morgonen med hela mastersgänget, ett pass som avslutades med en 400ing max som gick på 5.10, dock fuskade jag och körde med fenor. Sagolikt jobbigt att kallsupa efter 350m :-)


På eftermiddagen dissade jag Disneygänget och körde istället i Hammarbybacken med Dave. 7km uppjogg + 4x1150m med de vanliga gymnastikinslagen och jogg ner och 7km nedjogg, snitt 5.59, precis samma som förra veckan. Jag ser det ändå som ett steg i rätt riktning då jag inte är dödligt trött nu och tog mig genom hela nedjoggen utan att snubbla en enda gång. Mitt mål är att komma ner på LKs bästanotering 5.34 innan jul. Tufft. Dave hängde med på 2st, ganska bra med tanke på att det var hans vilodag...


En annan notering är att hösten kommit med vidrigaste äckliga väder samtidigt som vi drog tillbaka klockorna. Ändå ska jag inte gnälla, de jag tränar med är ju ute i samma väder och när jag kom hem igårkväll och kollade min inbox låg där 4 rapporter från adepter som varit ute i halkat och frusit i samma skitväder. En gemensam faktor var att alla tänkte något i stil med "detta är idioti" eller "jag är nog den enda som är ute och tränar ikväll".

Men från Tiveden hörs det inget, ingenting. 

Utsikt från Hammarbybacken!


 
ANNONS
 
Alf

Alf

31 oktober 2008 23:22

Din banger! Lånade din(?) snygga, vita och moderiktiga mössa du använde under gårdagens löptur. Riktigt skön faktiskt. Återlämnar den på måndag.

http://alf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Floppis

1 november 2008 10:24

Ser att du också tog en annan backe igår. Me too, men många och långa blev dom (backarna alltså) Uppner, uppner, uppner som en hamster på knark. En fråga: varför får man blodsmak i munnen vid arbete på maximal intensitet?

 
Ingen bild

Dave

1 november 2008 16:41

Precis sådär fint väder var det när jag å filip var i hammarbybacken.... Vinterfet trots allt, jag slutade inte frysa förrän efter klockan nio på kvällen!

 
Ingen bild

Filip

1 november 2008 21:22

Dave: Hemjoggen över bron med isvind från höger och lågt blodsocker var inte att leka med.
Flopp: Blodsmak, vet till tusan varför man får det, men jag testade en gång att spotta på en Hb-sticka efter ett maxtest och den visade på 4 g/l, jämfört med 0 innan så nog finns det lite blod i omlopp alltid! OBS, sant.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se