Alla inlägg under oktober 2008

Av Filip - 2 oktober 2008 22:12

Coach Mike hade lagt in ett testlopp simning imorse. 400 fritt i kortbana kl 06.30 är väl vad man kan kalla en chockstart. Jag gjorde 5.22 vilket är en putsning av gamla perset med 14sek, så simboosten går fortfarande framåt. Antti gjorde såklart 5.21 bara för att visa att gammal är äldst. Därefter utfyllnad med ca 33x75m, start 1.20 och någon 300ing enarm och sånt där nyttigt skit.

Kuriosa är att Dave kommit fram till att ett gott tecken på att ett cykelpass har varit tillräckligt hårt är när gängets vegan går och äter överblivna bullkanter på fikastoppet. Fattar inte alls vem han syftar på :-) Undra om inte mitt lidande under just det cykelpasset var lika stort som kossan som blivit mjölkad? Nä just det, hennes kalv hade ju precis blivit slaktad så att jag kunde få mjölken till bullen. Bad karma for me. OM det var mjölk i bullen vill säga.


På labbet hade jag en lååång dag med 7 timmars pippetterande av blod, dagen avslutades dock med en mycket positiv men hemlig överraskning som lyfta min dag från en 4a på en tiogradig skala till en 9a.


Kvällen bjöd på indisk restaurang med Johan och Jocke. Jocke har kört en 16 stockholm marathon, 2 ironman och hade fortfarande bitmärken i handen efter helgens "submission wrestling".

Citat: -"Fan, han bet mig när jag kopplat ett strypgrepp, han borde gett upp istället". Det är idrott det.

Dessutom kom vi fram till att han ramlat med cykeln på exakt samma ställe där jag höll på att torska i förrgår, nämligen på det vita strecket som avdelar cykelbanan från vägen på Skeppsbron. Snorhalt, så se upp!


Med magen full av linser och ris sprang jag precis en kort runda. Nu sängen.


ANNONS
Av Filip - 1 oktober 2008 21:44

Finns det något som heter höghöst? Högsommar finns, det vet jag. Midvinter finns, det vet jag också. Jag tror jag har hört någon säga förvår. Oktober tycker jag är den månad som är mest höstig, en typisk orienteringsmånad. Oktober är den bästa månaden för jag gillar orientering. Men inte i skolan då alltså för efter sommaren får man utslag över hela kroppen om man försöker träna med dom.

(Nästan exakt så här skrev jag i en uppsats i årskurs 5, jag har lite svårt att fatta det där sista med utslagen men annars ganska allmängiltigt skrivet, ganska exakt vad man kan vänta sig att en 12-åring ska skriva när han har 45minuter till förfogande att skriva en uppsats om hösten under tvång).


Vad har hänt sen sist dådå? Igår var en sjukt lång dag och dåligt med mat fick jag också. Undervisning (***X!!@) från 08.00-17.00, jag fick 30 minuter över för simning på lunchen, det blev en 1200ing full patte så det stänkte om det och sen ris och sojakött på 5 minuter. På kvällen kom Flåsbröderna och Kalle och skulle bli utmaxade i labbet.   Efter att både Flåsmannen, Kalle och Alf pekat ut främre lårmuskeln som den begränsade kedjan i syretransporten så var det min tur att köra 5x4min @ zon 6 (340 monarkwatt) med 3 min vila. Efteråt pekade jag ut främre lårmuskeln som den begränsade kedjan i syretransporten... Lite tungt att köra cykelintervaller när man cyklat så lite som jag gjort sista veckorna.


Idag var det en aningen lugnare dag, hann med en timme simning innan jobbet. Jättelätt och fin känsla i armarna men klockan tyckte inte att det gick så snabbt som det kändes.


På labbet andades jag acetylen och mätte slagvolymen på hjärtat sen var det dax för 12.5km rundan i Lill-jans med omnejd. Sällskap av Charlotte the Harlot som sprang som en pigg liten hundvalp och ville tävla i alla uppförbackar. Den obligatoriska spurten drog hon upp 10 sekunder efter att hon sagt "nä, nu joggar jag sista biten..." mer tävlingsinriktad får man leta efter.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se