Direktlänk till inlägg 5 november 2008

Ett stycke misär

Av Filip - 5 november 2008 08:34

Egentligen ger jag blanka fasen i det amerikanska valet men jag känner mig ändå en aning nöjd över att Obama tog hem det i överlägsen stil. Hans tal till nationen imorse var nog det bästa jag hört sen löjtnant Gardestens förmaningstal efter avslutad gröntjänst i lumpen :-)


Jag skakar av mig diverse kommentarer här på bloggen som en nybadad labrador skakar av sig vatten. Jag hör saker som "överträning" och "vila" men i Filips värld räcker en skål linssoppa och 10 timmars sömn lika väl. Men igår var det MISÄR. Dagen började med att jag inte ville hoppa i poolen för jag frös så jäkla mycket och kände mig otroligt seg i kroppen. Coach Mike knuffar då i mig i poolen och säger att jag kommer tacka honom resten av dagen för det. Jo, jag är väldigt tacksam. Helst för de 36 minuterna tröskel som du bjöd oss på när vi fortfarande hade morgonkaffet i nivå med övre magmunnen.


På något sätt lyckades jag kraftsamla mig rent mentalt och hade en ganska produktiv dag på labbet. Tackar lägre makter att jag inte har något fysiskt arbete.  


På eftermiddagen skulle Alf och jag köra Bambis backpass, 2x8x300m backe med joggvila, dock utan Bambi. Å vilken plåga det var. Benen toksega från första steget och pulsen vägrade sig över 168 ens en enda sekund. Bara att sluta in sig i sin lilla bubbla och acceptera smärtan, efter regn kommer solsken. Blev bistert slagen av Alf på de flesta intervallerna. Avslutade med 30 minuter nedrull på testcykeln.


Rullade sen hem på min fina Crescent och la mig i fosterställning i soffan med en tallrik tofumackor framför mig.


Imorse hade Lelle snickrat ihop ett fantasifullt simpass á 4100m. Det finns knappt ord för hur jobbigt detta var. Våtdräkten var på för att jag inte skulle frysa men jag fick ändå gräva för att hitta sub 1.30/100ing Som tur var så var Lelle "My Friend of Misery" idag och vi var inte så kaxiga någon av oss.


Nu kommer jag vabba (Vård Av sjuka Ben) på förmiddagen men eftermiddagen och kvällen är det labbet som gäller med 15km distans med Alf insprängt när det passar sig.

 
 
Grevo

Grevo

6 november 2008 13:55

Du kallas Spenat av Alf. Kommentar? :-)

http://grevens.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Filip

6 november 2008 15:22

Greven: Alf och dom små lustigkurrarna kallar mig för "Spenat" för att vi använder nitrat som förstadie till kväveoxid i min forskning. Spenat är nitratrikt. Långsökt va? Alf har fått både en och annan dos nitrat av mig :-)

ps. Du är galen. ds

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skapa flashcards