Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Runaway Alf

Av Filip - 9 november 2008 17:01

Coachen bjöd på mingel i fredags och hade lyckats samla ihop en fin skara folk som inte var riktigt som alla andra. Han skrämde oss lite och sa att det skulle komma vanligt folk också, men tack och lov kom bara triathleter och en och annan boxare också. Jag krängde i mig 6 chokladbollar (veganska såklart!) men det kändes ok eftersom Dave åt minst 12 och vi bestämdes oss där och då för att köra långpass kl 08 dan efter så att inte hatten skulle rulla iväg för långt.


Ähum, jag tror att långpasset vi körde var ca 29km i lugnt tempo. Skönt det, för jag hade inte mycket mer än så i benen.


Idag lite seriösare träning som började med lång uppvärmning á 22km, de första 17 i ca 4.40/km i snårigaste möjliga Lidingöterräng och sen drygt 5km fartökning på slutet som måste ha gått i någon sorts världsrekordfart. Höll Alf stången i 18 minuter men sen fick den djävulen en lucka på 10 meter i backen på väg upp till Rudboda torg, en lucka som jag aldrig täppte till. Därefter snabbt ombyte och en sprintserie inne på Bosön med 5x80m+5x100m+4x200m, kontrollerat och fint men ändå sprintliknande. 
ANNONS
 
Alf

Alf

9 november 2008 19:14

Fick sträckan till ca5.3km, aka snitt 3.46/km Upplevdes dock som att det var snabbare. Bör ha varit snabbare. Right?

http://alf.bloggagratis.se

 
Magda

Magda

9 november 2008 20:13

så det blev ingen kak-effekt?

;-)

http://magdagad.blogspot

 
Ingen bild

Filip

9 november 2008 22:19

Magda: Konstigt nog uteblev kakeffekten. Nästa gång får jag kombinera kakor och rödvin och se om jag kan få en dubbeleffekt...

Alf: Upplevelsen var att vi började i 3.46/km och ökade sen. Ge dig nu ut med en nykalibrerad cykelmätare och mät sträckan i natt. Rapport på mitt skrivbord senast 05.30 imorgon.

 
Ingen bild

Dave

10 november 2008 08:23

Så jag skall alltså utläsa det som att träning med mig inte är seriös, jävlar vad det kommer gå undan nästa gång vi springer :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se