Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Falsk matematik

Av Filip - 18 november 2008 12:04

Offrade söndagen till vilogudarna som tog emot min gåva med ett hånsskratt. Fick ett TON arbete utfört på denna av gud utsatta vilodag. Ommålning av kök, rensning av diverse förråd, kokning av mat, mejlning av träningsupplägg och reparering av cykel klarades av under dagen så helt av ondo var inte vilodagen. Samtidigt noterar jag att det är väldigt svårt att hålla dekadens på en rimlig nivå när man väl tillåtit sig att dekadera ett tag. Bara för att man vilar blir det lätt att man skruvar loss tumskruvarna ett par varv för mycket och en ond spiral av pepparkaks-och lussekattsfrossa inleds. Frossningsreceptorerna i hjärnan blir sen helt till sig och när man sen börjar sitt vanliga asketiska leverne så känns det väldigt jobbigt plötsligt.


Igår blev det ändå ett lättare simpass som kändes sisådär och imorse ännu ett simpass med det vanliga tisdagsgänget. Huvudserien får väl sägas ha varit 6x250m + 6x200m med kort vila i 1.32-1.34-fart, tekniken fortsatt falerande, bara att hoppas på en vändning inom kort.


Kvällen är avsatt för backträning med comebackande Bambi, Alf och om vädret tillåter även Flåsmannen. Jag gissar att chanserna att Flåsmannen dyker upp är ca 10%, vädret ser lite bistert ut så det lutar nog åt att Flås kör bicep och bröst på gymmet istället. 8 reppare med 4 min vila. I vilan snackar han med tjejerna om sina fornstora dagar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Flåsmannen

19 november 2008 17:39

Men jag blev ju förkyld! Nästa gång då jävlar...

 
Ingen bild

Filip

19 november 2008 19:10

Okdå, backpass och förkylning går inte ihop. Alf sa dock att förkylningen kom nästa EXAKT samtidigt som det började spöregna ute... :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se