Direktlänk till inlägg 19 november 2008

ord men inga visor

Av Filip - 19 november 2008 18:42

Jag tippade helt rätt på vilka som skulle delta på gårdagens backpass. Se förgående inlägg (samt kommentarer) angående detta. Det blev 2x8x300m backe med joggvila i riktigt miserabelt väder. Alf var sliten av ett sprintpass sen tidigare så jag tog hem segern för dagen. För Bambis del hjälpte inte ens landslagsmeriterna på 1500 till denna dag, men å andra sidan har hon ju bara wetvestat i två veckor. Samtalsämnet för dagen var bajs och Alf och jag fick reda på saker vi absolut kunde ha varit utan.


Idag blev det en liten monsterdag ty i arla morgonstund var de fyra musketörerna Lelle (för ingående info om denne man), Dave, Markus och undertecknad i Eriksdaksbadets svala vatten och körde 5700m distans. Det var ett litet internt VM i misärarmar, dåligt tryck och baklängessimning. Lelle och jag är nu nominerade till bragdguldet 2008 som genomförde hela passet. Efter några timmar med Excel och 45g sojaprotein så körde jag det episka passet 50x(30-30sek) på testcykel. Samma belastningar som tidigare; 220w i "vilan" och 320w under intervallerna. Jag har ökat på arbetstiden på detta pass och kört 20, 30, 40 och idag då 50st intervaller. Varje gång har det varit på det berömda hittefåret att jag klarat det så jag har verkligen gått framåt. Jag kan inte med ordbeskriva hur det känns att lägga 90% av sin lunchrast på ett pass av denna kaliber.  Några timmar till framför datorn och sen var det dax för 16km distans i den s.k skogen. Inget rekordtempo men skönt att genomföra. Eftersom 8 timmar effektiv arbetstid står på min "skall-lista" idag så blir jag kvar någon timme till här på labbet. Over.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Flåsmannen

19 november 2008 19:42

Nä asså förkylningen kom efter morgonens livräddningsskola med elvaåringarna. Det är satans kallt i GIH-badet...

Kommer jag nånsin komma tillbaks i full träning igen eller är karriären över?

 
Ingen bild

Filip

19 november 2008 20:46

Flåsmannen: "Kommer jag nånsin komma tillbaks i full träning igen eller är karriären över?"
-Det är det vi alla undrar. Tacka din lyckliga stjärna för att du är så lättränad som du är.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se