Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Mörkret är min vän

Av Filip - 22 november 2008 15:55

Sitter och väntar på att det ska bli mörkt så jag kan plocka fram halogenlampan och ge mig ut i Nackareservatet. Finns få saker som känns så najs som att rusa fram i OBT i pannlampansskenet när det ligger ett lager nysnö på marken.


Till skillnad från tidigare blogginlägg så kan jag säga att jag har TRYCK i kroppen idag!


Ajabaja, ingen glögg förrän du fått in kilometrarna! 
ANNONS
 
Magda

Magda

22 november 2008 18:15

låter underbart. älskar såna pass. ger en ny dimension till löpningen :-)

fin ny design också!

http://magdagad.blogspot

 
Alf

Alf

22 november 2008 18:32

Vilken jättevacker ny bakgrund du har skaffat...

http://alf.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se