Direktlänk till inlägg 23 november 2008

bra helg men många vuxenpoäng

Av Filip - 23 november 2008 16:54

Det blev en ganska snabb vändning träningsmässigt, från att ha gått och varit småseg i ett par veckor så var det något som släppte i fredags. Det började med ett bra simpass på fredag morgon och sen ett backpass med Lelle, Alf och Bambi på fredagkvällen som var halkigt men med riktigt bra fart. Kände att Alf sprang och höll igen lite för mycket så jag kläckte ur mig:

"Du får 200 spänn om du gör sista under 52 sek", tyckte jag satte gränsen på en ganska omöjlig nivå men Alf kläckte ur sig 52.4 så det var riktigt nära att det blev tidig julafton för Alf. Där ser man vad lite fattigdom och ha-begär kan göra med en människa :-) Ett rykte säger att Alf börjat dansa på sjaskiga ölhak för att ta sig genom studietiden nu när hans modellkarriär gått i stå. Fast ett givet modelluppdrag för Alf blir när löplabbet släpper dom nya string-skinsen 2009.


Sen var det lördag och denna dag ägnades åt ett kortare distanspass. En massa andra saker som kanske varit roligare att skriva om avverkades också men detta är ju en träningsblogg. Måste skilja på nytta och nöje.


Idag vart det långpass med Lelle, 31km avverkades genom ett snögnistrande Nackareservat  i behagligt tempo. Långpass är bäst. Mobiltelefonen som tappades på väg till Lelles fick jag också tillbaka av en vänlig själ som hittat den. Var lite orolig att någon skulle messa "Jag hatar dig, du är sämst" till "everyone" i telefonlistan.


En sak som åtminstone har lite med träning att göra är att vi nu har köpt en sprillans ny barnvagn, en sån där med stora hjul som man kan springa med. Det är viktigt att Den Lille snabbt lär sig alla löprundor och var de uppmätta kilometrarna finns någonstans. Dessutom finns det insats så man kan ha med den bakom cykeln. Bara att tjacka vällinggels så kan den hänga med sub5-gänget på kräkpass varje söndag!

Vi kände en stark oro över att köra barnvagnen hem genom stan men det löste sig eftersom den låg i en diskret brun låda. Det där med att köra barnvagn kan vänta ett tag till.

 
ANNONS
 
Greven o

Greven o

24 november 2008 16:29

Stenky och jag har också vuxenaktiviteter för oss. Skridskopremiär i helgen.. Filmades av Stenky också. Synd bara att han gillar att filma sina egna skridskor så mycket :-)
http://hk.youtube.com/watch?v=MgyerVCQ6-M

http://hk.youtube.com/watch?v=MgyerVCQ6-M

 
Ingen bild

Filip

24 november 2008 17:55

Greven: Coolt! Var ni först i Götet att gå på is i år igen? Hur många dopp blev det? Det ser seriöst tunnt ut och det låter lite illavarslande om skrillorna. MEN nått hemligt spott är det inte, känner igen klippformationen (1.08 in i filmen) vid kanten, det är Östra Nedsjön ute vid Bollebygd!!

 
Greven o

Greven o

25 november 2008 08:51

Vi var de första seriösa i alla fall, det var någon here som hade skrinnat på nåt jäkla vattenhinder på en golfbana några timmar tidigare.. seriöst desperat i alla fall. Sorry, men där går du bet på lokaliseringen.. still secret :-)

http://grevens.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se