Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Långpanna

Av Filip - 14 december 2008 19:32

32km, zon 1-2, snittpuls 135, max 164 (uppför Hagaberget). Najs runda med Lelle och Mr Norman. Samling kl 09.00 vid djurgårdsbron, sen en runda runt Djurgårn, till Ropsten och runt Brunnsviken. Sista biten urban jungle genom Vasastan och Östermalm. Ytterst harmoniskt och jag tog även mitt livs första fikapaus på ett långpass i form av en halvliter Dr Pepper.


Eftermiddagen softades det med glögg och pepparkakor men även lite julklappsinköp. Börjar få rätsida på kroppen igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Coach Mike

16 december 2008 21:16

Where is the circle of trust! I fredags slinter jag med tungan och säger att ö till ö skulle vara coolt att ha genomfört. I förtroende tror jag. Och så möts jag av en lynchmob på badet som mindre än 48 timmar senare kommenterar "min satsning". Så då har jag drattat dit alltså?

 
Ingen bild

Pejlort

18 december 2008 13:18

Sticker ut till hamnen ikväll och drar lite sill (utan krokar förstås). Man vill ju ha den rätta känslan!
Så vegansillen ska vara inlagd och klar till julhelgen. Välkommen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se