Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Rekordsim

Av Filip - 29 december 2008 17:12

Dagen bjöd på ett nytt träningsrekord i både monotoni och antal simmade meter. Det var 4 julstinna musketörer som dök upp på Eriksdalsbadet imorse; Dave, Antti, Lelle och lilla jag. Alla höll fanan högt och genomförde passet. Det blev alltså 100x100m, start 1.45, allt sammansatt simning, inga hjälpmedel. Jag unnade mig en torkad aprikos och en liten seriepaus efter varje genomförd tusing, mest för att hålla räkningen. 10 aprikoser i början av passet och när dom var slut var passet det också. Hoppas nu att dom tråkiga IIx-fibrerna gav upp och gick över till det röda laget.


På kvällen ett ganska oinspirerat löppass som skulle innehålla någon form av intervaller, det blev 14km och 7x100 sprint på hammarbyhöjden. Kolla vad duktig jag var som tog en massa bilder från passet:

Västra Årstabron bjuder på 3 ting:

1) Blåst

2) En kontrollmätt kilometer

3) Utsikt


En gängad skorsten ifall man behöver en riktigt stor vänstergängad skruv någon gång.


Längs Årstaviken sprang jag så fort att fötterna blev suddiga. 


Civiliserade gäss har ett inlärt felbeteende att på ett hysteriskt sätt närma sig rovdjur i hopp om att dessa ska kasta torra brödkanter i vattnet. Ofta uppfylls deras förhoppningar. I bakgrunden tornar SÖS hotfullt upp sig.


På toppen av Hammarbybacken. Photoshop sa att "inga röda ögon upptäcktes på det markerade objektet". Hade man haft Photoshop som förälder i tonåren skulle man komma undan med att röka en holk majja om dan utan problem.Ett par dagar om året byter Hammarbybacken skepnad från backstudslöpningsparadis till en isig skidbacke.


Dom första två hundringarna satte sina spår. Den till vänster gick på 12.4

 
ANNONS
 
Alf

Alf

29 december 2008 17:58

Vad är det för löjlig funktionsmössa du har på dig? Den vita stickade saken då? el har Tonken ertappat dig med att olovligen använt hans mysse? hehe

...då dör man...

http://alf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

floppis

29 december 2008 19:15

Har Filip fått ny mobil med fet kamerafunktion i julklapp? Grattis! Hundringar is the shit, efter alla Uggleviksbackar är jag ett halvt steg närmare Tyson Gay-stil eftersom jag snittar en serie hundringar 0,3s snabbare nu (in trainers) än förra sommaren. Nu ska jag bara hålla farten i 300m till. Minst... Eller hur?

 
Ingen bild

Filip

29 december 2008 20:21

Alf: Använder bara Tonkens mössa på arbetstid. 10an gäller på nyår.

Floppis: Rätt gissat, mobil med kamera, gps, 3g, bluetooth, black eye you name it.

0.3 sekunder ska man inte skoja bort. Nu är du snart lika snabb på sprinten som du är på tusingarna. Din främsta merit är dock fortfarande att du kan ta i så du blir blå. Bokstavligen alltså.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se