Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Ändrade planer

Av Filip - 31 december 2008 12:01

Gårdagen bjöd på ett segt simpass över 4000m. Med 10000m i axlarna från dagen innan så hade jag inte räknat med att vara pigg men nu kändes det miserabelt. Försökte avbryta passet flera gånger men blev verbalt iknuffad av coach Mike flera gånger. Hela jag var ett enda stort "NEJ" med dålig attityd. Inte riktigt likt mig. Gick hem och sov några timmar, tog mig sen i kragen och körde lite långsfärdsskrillor med S&S på Dammtorpssjön. På vägen hem bröt någonting ut som inte kändes helt bra. Lite feber och hosta inatt, nu mest hosta. Enkelt beslut att inte köra något nyårslopp och absolut ingen triathlondag. Det skulle bli misär av hostan om jag gav mig ut och hyperventilerade i minusgraderna. Alf och Flås får klara sig själva.


Liza ligger i influensan och hostar så det är inte så svårt att gissa var buggen kommer ifrån. Well, well, nästa år (läs imorgon) är jag nog frisk och kry igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dave

1 januari 2009 11:55

Hoppas ni båda är friska nu! God fortsättning!

 
Ingen bild

Dave

2 januari 2009 10:40

Var å simmade i morse. Ett tips åk till sundsvall å simma ifall du inte vill frysa! Höll på å svettas ihjäl i poolen. -12 sedan när jag körde bil hem, gissa om det blev imma på rutorna :)

Tror Micke körde så hårt med oss i tisdags bara för att vi inte skulle orka öppna champangeflaskorna!

Mvh Dave

 
Ingen bild

Lundin

2 januari 2009 12:18

Vad var det för nåt te du rekommenderade mig mot förkylning? Fortfarande lika lyrisk? Jag ska sluta med kaffe hade jag tänkt och behöver nåt substitut.

 
Ingen bild

filip

2 januari 2009 13:29

dave; håller med! Slocknade vid halvelva i soffan efter ett glas rötjut å 3 portioner veglasagne. Lundin; det var nog olivbladste. Finns typ bara att köpa hos currymannen i haga i hela sverige. Själv plockade jag med en massa olivblad från Balkan när jag var där i höstas. Funkar dunderbra mot förkylningar å halsont men sämre mot influensa å kräksjuka å sån skit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se