Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Södergårds Cribs

Av Filip - 24 januari 2009 17:31

Körde distans på racern i sämsta tänkbara cykelväder; 2+, regn i luften och slask på vägen. Turen gick runt staden och sen något varv på Lidingö innan jag knackade på i svinstian (Alfs och Flås' kuvös). Alf och jag körde en sansad stege på 1500-1200-1000-800-400 med 5-4-3-2min vila, progressivt. Tider 4.57-3.53-3.07-2.31-68 Alf gled iväg på 800ingen, på 400ingen gjorde jag ett skämtryck efter 120m, något jag fick betala dyrt i syra några meter senare. På med de blöta kläderna och cykel hem.


Så här fint är det hemma hos Flås och Alf, tur för er att det inte är luktbilder, stanken som välkomnar en går inte att ta miste på; svettdränkta craftställ som legat glömda i bärkassar...

I det välkomnande köket är det ett fint ljusinsläpp och kring det spatiösa bordet kan hela familjen samlas. De stora fönstrena ligger i perfekt nordläge med skogen precis runt knuten. Flås helrenoverade köket genom att banka upp den fina hyllan i nyhyvlad furu
Diskbänken i all sin härlighet. Här kan man njuta av en god måltid tillsammans med nära och kära. Konservöppnaren ligger i lådan under diskstället. Viss funktionsnedsättning på den stora plattan men skrapar man bara bort de intorkade matresterna ska den funka fint igen. Något för den händige!


Välkommen hem! Viss stank från föregående ägare kan sitta kvar i väggarna. Lite gladespray och ett par wunderbaums i skorna borde göra susen.


Alfs rum, lägenhetens pärla! På denna bild har gardiner ersatts av sunkiga träningskläder men med lite tyg och en svärmor så kan detta bli ett riktigt representativ tillhåll. Rudboda torg med dess sprudlande folkliv och extrapris på kattmat ligger alldeles runt hörnet. De skyldiga. Vi är nu inne i Lars' rum. En del av Lars mjuka sida kan ses på väggen i form av en plansch med nallebjörnar. Kombinationen av den planschen och elgitarren för tankarna till Joey Killer...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Dave

24 januari 2009 21:34

Home sweet home!

 
Ingen bild

LN

24 januari 2009 22:42

Taxeringsvärdet på Rudbodas samlade fastigheter sjönk precis nu med 5011%.

 
Ingen bild

Peljort

25 januari 2009 21:33

Vilket härligt liv dom lever! Några månader i sånt boende och med sådana förutsättningar så kanske man skulle bli nått:-)

 
magda

magda

27 januari 2009 16:24

haha underbart, precis så där brukar det alltid se ut "hemma" - när man är på träningsläger :-)

http://magdagad.blogspot

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se